Meest gestelde vragen op Consolevergelijker.nl

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen aan Consolevergelijker.nl.

Mocht jouw vraag er niet bij staan? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij vergelijken enkel de producten op basis van de prijs die we krijgen van verschillende webshops, wij verkopen het product dus niet zelf!


Consolevergelijker.nl focust zich op het vergelijken en zo goed als mogelijk de juiste informatie over de producten te tonen voor jouw. Rechtstreeks bestellen via Consolevergelijker.nl is dus niet mogelijk, maar enkel via de aangesloten webshops.

Je kunt de website gewoon bezoeken als je niet ingelogd bent.
Wanneer je je Prijs alerts wil beheren ( wijzigen en verwijderen ), moet je je wel inloggen.

Wil je jouw Prijs alerts beheren? Dan moet je je inloggen. Hiervoor maak je eerst een eigen account aan, waardoor je eenvoudig je eigen gegevens kun aanpassen. Ook kun je in je account ‘Mijn Prijs-alerts’ opstellen, waarin je jouw prijs-alerts kunt bekijken en aanpassen.

Rechtsbovenin de website kun je via het linkje ‘Registreer' een account aanmaken. Aanmelden is eenvoudig, waarna je direct je prijs-alerts kunt beheren.

Het is mogelijk om zelf je wachtwoord te wijzigen van je account. Wanneer je ingelogd bent kun je op 'Mijn account' klikken. Je komt dan op jouw persoonlijke accountpagina, waar je jouw wachtwoord kunt wijzigen.

Het is helaas niet mogelijk om zelf je e-mailadres te wijzigen. Neem hiervoor contact op met Consolevergelijker.nl

Het kan helaas voorkomen dat je terechtkomt op een 404-pagina vanConsolevergelijker.nl. Vul dan ons contactformulier in en we proberen het zo snel mogelijk op te lossen voor je.

Het kan helaas voorkomen dat een foto, omschrijving of specificatie van een product niet klopt. We vinden het erg fijn als je dit doorgeeft, zodat we het kunnen verbeteren voor andere bezoekers van Consolevergelijker.nl. Je kunt het doorgeven via ons contactformulier zodat wij het product kunnen controleren en indien nodig aanpassen.

Consolevergelijker.nl staat altijd open voor suggesties en verbeterpunten van haar bezoekers. Vul ons contactformulier in met je punten en we zullen er naar gaan kijken en in overweging nemen.

Het kan helaas voorkomen dat de prijs niet overeenkomt met dat op aanbieders website zelf. Consolevergelijker.nl is afhankelijk van de zogenoemde 'feed' van de aanbieder waarin alle prijzen en producten staan. Deze 'feed' halen we 2x per dag op om de prijzen zo goed als mogelijk gelijk te zetten. Toch kan het voorkomen dat de aanbieder het in deze tijd aanpast. Mocht de prijs al een paar dagen niet kloppen dan zouden wij dit graag willen weten. Hiervoor kun je contact op nemen via ons contactformulier.